Close

Maskinering

CNC Maskinering: Fresing

Her er vår helt nye Hyundai Wia F400 – X800 Y460 Z520 – 12000rpm

Maskinen har Fanuc 32i.

Quaser MV 184 P med en vandring på X= 1020 x Y= 610 x Z= 610mm. 25KW spindel med ECO Cooler system, som gjør at maskinen tåler konstant høy belastning på 12 000 O/min.

Vi føler oss meget godt rustet til å være konkurranse dyktig på frese oppdrag fremmover. Vi har stor Fag kompetanse på CNC maskinering og bruker i dag MasterCam programmeringsverktøy.

Operatørene her er dyktige Verktøymakere og meget løsningsorienterte.
Send oss en forespørsel på det dere måtte ha av maskinerings oppdrag, så skal vi gi dere et godt tilbud.

CNC Dreiing:Colchester Multiturn 3000

Dette er en ny benk med Fanuc styring og en revolver med 8 verktøy. Sving over vange er 460mm og dreielengde er 1500mm. Sving i gap er 730mm x 216mm. 11KW motor og 76mm spindel boring. Innv kjøling. Vi har også på dreiing, et solid utvalg av verktøy.
Vi har også her dyktige fagarbeidere med fagbrev som Verktøymakere og Maskinarbeidere.

Manuell Fresing- Boring:

Våre manuelle maskiner er i drift hver eneste dag, og vi reparerer deler, lager prototyper og maskin deler i disse også. Det er fremdeles mange deler det er desidert best økonomi i å lage i disse, der toleransene ikke er for strenge. Maskinene er godt vedlikeholdt og godt utrustet til å ta de utruligste operasjonene. Fresemaskinen er en Lagun, og til høyre en stor IBARMIA søyle boremaskin. Vi tok over mye av Mustad sin verktøyfabrikk når de la ned, så vi har det utruligste av forskjellige muligheter innen verktøy og maskiner.

Manuell Dreiing:

Vi tar også på oss serviceoppdrag i vår manuelle dreie benk som har en kapasitet på Ø660 x 2000mm. Tar vi ut vangen, kan vi ta opp til Ø 860mm x 200mm. Spindel boring er på 105mm. Vi har tre konversjonelle dreiebenker totalt i forskjellig størrelse. Vi utfører også hardpålegging på aksler og flater der det er slitasje eller ødelagde deler.

Diverse maskiner:

Vi har en 80 t kombi maskin som stanser, kapper og nibbler opp til 25mm tykkelse i stål. Vi klipper opp til 12mm plater i stål og 3m lengder i plate saksa.  Vi har også en ny hydraulisk flatt jerns bøyer og en ny motorisert profil valse og en platevalse som også går flittig på små serier.

Vi tok over mye av Mustad sin verktøyfabrikk, og har da små herde og anløpnings ovner, samt hardhets tester. Plansliper – meget godt utstyrt verktøysliper med rundslip utv/innv slip og magnet.

Vi har 5 store sager der en er CNC styrt, og en for Aluminium.

Go and get grab your copy now!