Pedersen Sveis & Maskinering AS er en mekanisk servicebedrift som har sitt utspring i fra Pedersen’s Sveiseverksted. Vi holder til på Bøverbru i Vestre Toten kommune, og er nå en familiebedrift med far – sønn. Pedersen’s Sveiseverksted startet opp i 1985, og har siden da utviklet seg til noe mer enn bare å utføre sveising. I 2005 gjorde vi om bedriften til et AS og ble da Pedersen Sveis & Maskinering AS. Pedersen Sveis & Maskinering AS har mesteparten av kundene sine på Gjøvik/Toten og innenfor Raufoss industri-område. Pedersen Sveis & Maskinering AS er også underleverandør på en rekke områder som f.eks snøryddingsutstyr. Vi har også utført flere vellykkede oppdrag innen industri-innredning, resepsjonsinnredning og søppelstativer som vi har designet. Dette er oppdrag vi har lang erfaring med.

Etter 35 år i bransjen har vi vært innom de aller fleste områdene et sveise/mekanisk verksted kan ønske seg og skaffet oss en meget bra kompetanse på det vi skal kunne utføre.

Pedersen Sveis & Maskinering AS har nå  nye lokaler som ligger vegg i vegg med der vi har holdt til i alle år.

Vi ønsker alle gamle og nye kunder hjertelig velkommen til oss her på Bøverbru, og ser frem til å ta tak i flere nye og spennende oppdrag fremover.