Close

Sveisning

Plate – Sveis- Cnc Skjæring – Cnc knekking:

KOIKE CNC kombi skjæremaskin: PLASMA/GAS

Størrelse på bordet er 1500 x 3000. Maks tykkelse med Plasma er 30mm i stål, aluminium, rustfritt og syrefast plate. Plasmabrenneren (Hypertherm 105) kan pierce i 25mm tykkelse. Vi kan skjære opp til 100mm tykt i stål med Gas brenner.

Vi er nå veldig fleksible og kan Skjære- knekke og maskinere deler i eget hus på strak arm.

Her tar vi på oss leie skjæring, og trenger da DXF filer i målestokk 1:1. Vi bistår med tegning og utvikling av utbrett formater og skjærefiler.

Forespørsler sendes til: post@pedersensveis.com

s1
s2s3Koike

Plateklipp og Plateknekking:

DURMA AD-R 30220 og SBT 3013
220 Ton og 3 meter med mye variert verktøy. Vi har knekkeverktøy for opp til 25mm tykkelse. Full CNC med 3 akser. Ny saks med kapasitet 12mm på 3 meter.

Sveis:

Innen sveis, så kjører vi med FRONIUS maskiner, som er desidert ledende innen sveis. Her er fokuset helt strøkne sveiser med null i etterarbeid. Dette fungerer meget bra i kombinasjon med god sveisetråd og en bra kvalitet på gass. Vi har da 6 digitale pulsmaskiner og flere konvensjonelle sveisemaskiner samt to Hypertherm plasma for kutting for hånd.

Vi har også en full digital TIP TIG Puls maskin på 400A som sveiser de mest krevende sveisene du kan finne. Dette er det ypperste du kan bruke når det virkelig gjelder!! Våre sveisere har flere sveise sertifikater.

Vi har utstyr for alle typer sveis, og utvikler nye prosedyrer hele tiden, samt utvider sertifiseringen på våre sveisere hele tiden.

Go and get grab your copy now!